Find inspiration til dine fliser

Mangler du inspiration til dit hjem?

Her kan du gå på opdagelse i forskellige stilarter og komme nærmere den atmosfære, du gerne vil have i dit hjem.

Men inden da, skal du selvfølgelig gøre dig nogle tanker om, hvorvidt du skal opgradere hele hjemmet fra bunden, eller om du blot skal have justeret lidt på mindre detaljer hist og her. Man kan gøre utrolig meget ved det visuelle udtryk med kun små ændringer. 

Hvor meget har du allerede på plads i forhold til det udtryk og den atmosfære, du gerne vil skabe i hjemmet? Måske har du allerede de helt store ting på plads, men mangler hjælp og inspiration til at sikre en rød tråd gennem hele indretningen i hjemmet. Måske kun i udvalgte rum. Her på siden kan du med fordel lade dig inspirere af de tre stilarter, som vi primært rådgiver indenfor, palæstilen, nordisk stil og New Yorker-stilen.

Hvilken fliseserie passer bedst i dit hjem?

Vi har alt indenfor fliser til den sofistikerede type, der skal have elegance og markante artitektoniske detaljer.

Er du mere den klassiske type, der søger de rene linjer, roen og sandfarvede fliser, så har vi alt her.

Eller er du den urbane typen, der ønsker de rå, beton fliser til New Yorker looket, så er du også havnet det rigtige sted.

Fliser til Palæ-stilen

Palæ-stilen er elegance og arkitektoniske detaljer.


Stilen kendetegnes ved marmor, høje paneler, hvide buer, stuk og sildeben.

Fliser til den nordisk stil

Den nordiske stil er til dig, der søger de rene linjer, minimalismen og afdæmpede farver.

Du kan også finde inspiration ved at gå på opdagelse i vores forskellige flisekollektioner.

Kortlæg din vision med et moodboard

Et moodboard kan være et fantastisk værktøj til at samle ideer og inspiration til din kommende boligindretning. Et moodboard er en slags collage af forskellige farver, materialer, tekstiler mv., der kan hjælpe dig med at visualisere dine tanker og ideer.
Du kan lave dit moodboard på forskellige måder.

1. Du kan lave det digitalt på f.eks. Pinterest (hvor du også kan finde flise design). Her kan du samle en masse forskellige indretningsbilleder og flisevægge- og gulve, som passer til den stil, du gerne vil have.

2. Du kan også lave et fysisk moodboard, hvor du tager billeder ud fra forskellige boligmagasiner og printer billeder ud fra flisedesign.dk og derefter hænger billederne op ved siden af hinanden på en opslagstavle.

3. En tredje mulighed er at samle forskellige fliseprøver, stofmaterialer og farvekombinationer, så du kan danne dig et overblik over de forskellige materialer og farvers samspil med hinanden.

Tænk i kombinationer

Dette kan du gøre i forbindelse med dit moodboard. Hvis moodboardet ikke lige er noget for dig, vil du stadig have gavn af hele tiden at forestille dig forskellige kombinationsmuligheder.

Hos Flise Design oplever vi størst interesse for de tre stilarter, palæstilen, nordisk stil og New Yorker-stilen. De tre stilarter har hver deres facon at sammensætte og kombinere elementer på.

Du kan altid tage de elementer fra hver stil, som tiltaler dig. Husk blot, at jo mere konsekvent du er i din boligindretning, jo mere harmonisk og roligt vil dit hjem fremtræde.

Vores klare anbefaling er altid, at du bevarer en rød tråd gennem hele hjemmet. Det er nemlig vores erfaring, at det er den løsning, de fleste bliver gladest for.

Sæt dit eget personlige præg med keramiske fliser

Det, der får dig til at føle dig hjemme, er dit eget personlige præg. Keramiske fliser kommer i utallige former, farvekombinationer, designs og mønstre. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du skabe dit eget unikke udtryk.

Keramiske fliser er fantastiske til at skabe liv og personlighed i hjemmet, og de giver dig uendelige udsmyknings- og dekorationsmuligheder. I øvrigt, er ingen keramiske fliser helt ens, hvilket i sig selv understøtter det unikke og personlige udtryk.

Trends er kun et øjebliksbillede 

Trends er tendenser og strømninger i tiden. Altså, et øjebliksbillede af, hvad der er in lige nu. De er gode til at lade sig inspirere af, men vi fraråder, at man lader sig styre alt for meget af dem.

Det er klart bedre at vælge noget, du ved, du vil være glad for i mange år, frem for noget der trender lige her og nu på sociale medier. Moden kan være god at få ideer fra, men du skal helst vælge noget, fordi du bliver glad af at se på det, og ikke fordi det er en trend. 

Skal vi hjælpe dig med at gøre inspiration til vision?

I flise design har vi mange års erfaring med at omsætte ideer til klare visioner, så du gøre dine drømme til virkelighed. 

Vi har allerede hjulpet mange danskere med at finde frem til deres personlige stil, og vi hjælper også gerne dig.

Har du spørgsmål eller bare en generel lyst til at vide mere om fliser, er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi i samarbejde med dig skabe det hjem, du altid har drømt om.

Ring til os på 4450 1160 eller send os en mail på kontakt@flisedesign.dk