New Yorker-stilen

Rå og rustik

Drømmer du om storbystemning og grænsesøgende design?

Så er du havnet det rigtige sted. New Yorker-stilen stammer fra The Big Apple, New York, og helt bestemt refereres der til 60’ernes New York, hvor de unge kunstnere begyndte at flytte ind i de nedlagte fabriksbygninger for at skabe plads til deres kunstneriske produktioner. De skabte en helt ny indretningsstil, hvor studio og hjem blev kombineret med fokus på det rå, industrielle design.

Gulvflise: Flat Iron Blue 120x120

Fliser med beton udseende

Fliser med metallisk udseende

New Yorker-stemning

New Yorker-stilens historie er med til, at den forbindes med storbyens miks af kultur, kreativitet og pulserende energi og sofistikerede designs. Og derfor er der også plads til at være grænsesøgende i din indretning. Du kan bryde normer og vække nytænkning med såkaldte ”Statement pieces”. Du kan læse mere om Statement pieces længere nede på siden.

Helt konkret forbindes New Yorker-stilen med rå, blottede murstensvægge, betongulve, træbjælker og industrielt design, der tilsammen emmer af storbystemning.

Og med de rette fliser, kan du give dit hjem den rå og industrielle stemning med strejf af modernitet og sofistikeret indretning.

Vægflise: Flat Iron Silver 120x270. Gulvflise: Flat Iron Silver 120x120

Genskab stilen og stemningen

Du kan skabe New Yorker-stilen ved at lægge fliser med beton- eller metal look.

Fliser med beton look giver et rustikt og industrielt moderne udtryk, og fliser med metal look får dit hjem et upoleret udtryk med storbystemning.

Vægflise: Flat Iron Jeko 60x120

Moderne beton

Vores keramiske fliser har det autentiske betonudseende med små nuanceforskelle, så du stadig får følelsen af beton.

Beton giver det industrielle udtryk i New Yorker-stilen. Du kan få fliser med beton look i både varme og kolde nuancer. Du kan tjekke vores Debris-serie ud.

Gulvflise: Flat Iron Rust 60x120

Raffineret metal

Du kan raffinere New Yorker-stilen med fliser i metal look. Fliser med metallisk udseende giver et glansfuldt, poleret udtryk, som du kan bruge til at hæve New Yorker-stilen op på et eksklusivt niveau.

Udover de glansfulde metalfliser kan du også udforske New Yorker-stilen med vores Flatiron-flise serie. Her har fliserne et oxideret udtryk med rødbrune linjer, der henleder til følelsen af korrosion.

Det rustne, oxiderede udtryk giver en autentisk og moderne præg på New Yorker-stilen og leder tilbage til tiden, hvor de unge kunstnere flyttede ind i de efterladte fabrikker.

Du kan få fliser med metal look i flere forskellige nuancer. Du kan udforske New Yorker-stilen med det eksklusive twist med mørke og lyse nuancer. Måske finder du inspiration til at skabe din helt egen New Yorker-stil.