Om os

En af Danmarks største fliseforhandler

Flise design er en del af Bygma, der i 2000 etablerede en 500 m2 stor inspirationsudstilling i Søborg. Flise design har siden da været i en rivende udvikling og er i dag Danmarks største fliseforhandler. 

Vi importerer selv vores fliser fra Italien, Spanien, Tyskland og en masse andre lande, der alle er særligt kendte for deres høje kvalitet, funktionalitet og æstetik.

Mange års erfaring, kvalitet og sans for aktuelle tendenser udgør fundamentet i flise design - faktisk den højeste kvalitet, du kan finde i Danmark - fordi vi sætter pris på et håndværk, der er udover det sædvanlige.


Mere end bare fliser

Hos flise design tror vi på, at det rigtige flisevalg udspringer af god og kompetent vejledning.

Derfor står vores dygtige flisespecialister altid klar til give dig vejledning, der ikke bare oplyser og inspirerer - men også udmunder i et flisevalg, der afspejler lige netop din vision og personlige stil.

Fliser er nemlig mere end bare fliser. Fliser bidrager med funktionalitet, en særlig atmosfære og et æstetisk udtryk. Fliser bidrager med detaljer - og samspillet mellem rummets øvrige detaljer, afgør om det er et rum, du kan lide at opholde dig i.

Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at skabe rum. Rum, du har lyst at være i. Rum, hvori du har lyst til at opleve alle livets øjeblikke.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Om du har spørgsmål til et specifikt projekt, er i tvivl om omfanget af et kommende projekt, eller har brug for inspiration og ideer til, hvordan du kan designe og give nyt liv hjemmets forskellige rum med fliser og klinker - så står vores kompetente team klar til at hjælpe og vejlede dig.

Vi vejleder på baggrund af vores mange års erfaring med fliser og klinker, og det vigtigste for os, er, at du får opfyldt dine ønsker og behov.

Kunne du tænke dig at høre mere om os, eller har du brug for en hjælpende hånd til dit næste fliseprojekt? Kontakt os allerede i dag og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig.

Mød os

Hos flise design får du altid kompetent og professionel vedjledning. 

Alle fliser er direkte importeret uden fordyrende mellemled.

Flise designs showroom ligger tæt ved motorvejen i Søborg og har gode parkeringsforhold.

Butikschef

Tobias Bøhling Petersen
Tel. 4450 1121
tbp@scandinova.dk

Salgsassistent

Lone Rasmussen
Tel. 4450 1163
lra@scandinova.dk

Salgsassistent

Bettina Oxlund
Tel. 4450 1164
box@scandinova.dk

Salgsassistent

Anders Kaslund
Tel. 4450 1162
anka@scandinova.dk

Key Account Manager

Rune Bjelkov
Tel. 2892 2467
rbe@scandinova.dk

Kontakt os her