Den nordiske stil

Neutral og moderne

Den nordiske stil forbindes med afdæmpede farver, minimalisme og rene linjer, der tilsammen emmer af rolighed og velvære. Den nordiske stil henter inspiration i skandinavisk design, der opstod i 1950’erne i de skandinaviske lande som Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Det er design præget af enkelthed, minimalisme og funktionalitet. Og netop enkelthed og minimalisme er nøgleordene for den nordiske stil, der er kendetegnet af neutrale, afdæmpet farver, som skaber en rolig, skandinavisk stemning, der står i kontrast til dit hjems mere iøjnefaldende farver.

Og med de rette fliser kan du genskabe den rolige nordiske stil i dit hjem.

Vægflise: Amb Mainstone Silver 120x120. Gulvflise: Elite Silver 120x120.

Lyse farver

Genskab stilen og stemningen

Du kan skabe den nordiske stil ved at lægge fliser i lyse, rolige farver eller fliser i mørke, afdæmpede farver. Ens for begge slags fliser er, at de benytter monokrome farver. Monokrom betyder kort fortalt ”ensfarvet”. En monokromfarvet flise er en ensfarvet flise med små nuanceforskelle for at skabe liv.

Vægfllise: Lema Pearl 60x120. Gulvflise: Amb Mainstone Silver 120x120

Ensfarvede fliser skaber rolighed

Ensfarvede fliser er for dig, der gerne vil fortælle historien om dine ejendele. Lad dem fremstå tydeligere og sæt dine ting i centrum ved at have monokrome farver i rummet.

Du kan derfor med fordel indrette dit hjem i monokrome farver. Møbler og de enkelte objekter træder tydeligere frem, når vægge og gulve er i monokrome farver. De enkelte ting må gerne være unikke.

Den nordiske stil er derfor også til dig, der gerne vil fortælle historien om dine ejendele. De monokrome farver gør, at dine ejendele træder tydeligere frem i dit hjem

Fliseserier

Hos flise design har vi et stort udvalg af ensfarvede fliser, der er med til at give dit hjem den nordiske stil.

Vægflise: Amb Elite Pearl Malla Hex 7x7. Vægflise: Elite Pearl 60x120. Vægflise/gulvflise: Ragusa Umber 20x120. Vægflise/gulvflise: Mainstone Gray 120x120