Fliser til stue

Fliser til stuen

Vælger du keramiske fliser til din stue, sikrer du dig både en praktisk og designmæssig løsning. Keramiske fliser er nemme at vedligeholde, og hos Flise design fås i mange forskellige stilarter og udtryk. Så her har du mulighed for en nem løsning, der også bidrager til en personlig atmosfære i din stue.

Find din personlige stil

Hos flise design finder du keramiske fliser i mange forskellige stilarter, farver, mønstre og udtryk, så du nemt kan finde en løsning, der matcher dine ønsker og personlig smag.

Fliser i et det meste sociale rum i dit hjem

Stuen er hos mange stedet, hvor man huser sociale begivenheder. Her du sidder med dine gæster og hygger dig, og stemningen og indretningen er unik og har en personlig stil.

Det er også her, du har de tungere møbler som sofaer og bogreoler. Du kan derfor med fordel vælge keramiske fliser til netop dette rum. Fliser til stuen er praktiske, nemme at holde rene og du kan skabe din helt egen stil og stemning.

Nem vedligeholdelse

Keramiske fliser giver et næsten vedligeholdelsesfri gulv, da de er modstandsdygtige overfor snavs, smuds og sko med hæle. Keramiske fliser er nemme at vedligeholde og gøre rene, og derfor er et populært valg til stuen, så du kan bruge tid på dine gæster, slappe af og holde fri, når du har fri.

Gør stuen til et dit udstillingsvindue til din personlige og unikke stil

Vi har samlet tre stilarter, der har deres helt egen atmosfære og stemninger, som du med fordel kan gå på opdagelse i og finde inspiration i.

Vi har den arkitektoniske Palæ-stil, New Yorker-stilen, der er vibrerende og emmer af storbysstemning og den nordiske stil, hvor minimalisme og afdæmpet, rolige farver er i fokus. Hver stil kan bruges til at få alle elementer til at gå op i en højere enhed. Om det er dine møbler, billeder, kunst eller dit tv, der skal diktere i rummets stemning og følelse, så finder du inspiration her.

Du kan også lette valget om flisernes udtryk, hvis du opholder dine møbler og personlige genstande op mod din personlige stil.

Du kan finde mere inspiration

Du kan finde inspiration til stilarter, der giver forskellige stemninger og atmosfære på siden Inspiration. Her har vi udvalgt de populære stilarter: Palæ-stilen, New Yorker-stilen og den nordiske stil.

Besøg os i Søborg

Hvis du er mere nysgerrig på vores fliser og vores store udvalg, så er du velkommen i vores store showroom i Søborg. Her står vi klar til at vejlede dig og give gode råd, så du er klædt godt på til at vælge de helt rigtige fliser.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din fliseløsning, der matcher din personlige stil og behov bedst.

Palæ-stilen

Her kan du udforske palæ-stilen, som er elegance og arkitektoniske detaljer. Her finder du sildebensfliser og fliser med marmor look.

New Yorker-stilen

Her kan du gå på opdagelse i New Yorker-stilen, som er kendetegnet ved rå, urbane udtryk. Her finder du fliser med beton look og et råt metallisk udtryk.

Den nordiske stil

Her kan du gå på opdagelse i den nordiske stil, som er kendetegnet ved afdæmpede, rolige farver og minimalisme. Du finder her fliser i ensfarvet udseende.

Se vores Altamura kollektion her